Restaurang
MenyBoka HebergBoka LjungskileGlassGruppmenyGästspel
Aktuellt
Takeaway & Catering
Möten & Konferens
Presentkort
Om oss
Vår historiaVår laxJobba hos ossVanliga frågor
Kontakt
dark logo
icon

Restaurang

Meny Boka Heberg Boka Ljungskile Glass Gruppmeny Gästspel Presentkort
AktuelltTakeaway & CateringMöten & Konferens

Om oss

Vår historia Vår lax Jobba hos oss Vanliga frågor
Kontakt & Öppettider

Johan Björkman är ansvarig för matlagningen på Poppels citybryggeri, föreläsare och kokboksförfattare

Johan Björkman

Johan Björkman är diskaren från Trollhättan som under många år var kökschef på den enstjärniga restaurangen Koka i Göteborg. Under hans ledning låg fokuset på modern västsvensk gastronomi och användningen av förstklassiga råvaror. 2014 blev restaurangen utsedd till Årets Krog. Sedan en tid tillbaka har Johan övertagit ansvaret för matlagningen på Poppels citybryggeri, där han fortsätter att vidareutveckla sin kulinariska konst. Han är även aktiv som föreläsare och kokboksförfattare. Den 25 april 2015 gjorde han ett minnesvärt gästspel hos oss i Ljungskile, där följande meny serverades.


‍Meny‍

Råräkor med morötter inlagda i flädervinäger och frysta pärlor på pepparrot

Vit sparris och lättrökt lax med emulsion på inlagda blåmusslor samt ängssyra

Eldad havskräfta med blomkål, cikoria och torkad gräslök
Ostronskivling med körsbärspotatis, brynt smör och rökt gräddfil

Lammbog med stuvade murklor, ostron och råriven broccoli samt ramslök

Brutna hasselnötstoppar, rabarber och krossad färskost samt torkade rödbetor

Kaffegodis

Håll dig uppdaterad om våra nyheter, evenemang, gästspel och mycket mer
Tack! Du prenumererar nu på vår nyhetsbrev.
Hoppsan! Något gick fel, vänligen testa igen.
Genvägar
MenyBoka konferensTakeaway & CateringPresentkort
Om oss
KontaktJobba hos ossVanliga frågorVåra villkor
Generell information
© 2023 LaxbutikenDesign av - Made by Media
Följ oss på sociala medier
Laxbutiken Ljungskile
Laxbutiken Heberg