Restaurang
MenyBoka HebergBoka LjungskileGlassGruppmenyGästspel
Aktuellt
Takeaway & Catering
Möten & Konferens
Presentkort
Om oss
Vår historiaVår laxJobba hos ossVanliga frågor
Kontakt
dark logo
icon

Restaurang

Meny Boka Heberg Boka Ljungskile Glass Gruppmeny Gästspel Presentkort
AktuelltTakeaway & CateringMöten & Konferens

Om oss

Vår historia Vår lax Jobba hos oss Vanliga frågor
Kontakt & Öppettider

Restaurang 28+s tidigare köksmästare Hans Borén bjöd på en välkomponerad meny

Hans Borén

I över 20 år var Hans Borén en betydande köksmästare på 28+ och en nyckelperson som bidrog till att etablera restaurangen på Göteborgs matkarta. Hans inflytande satte sin tydliga prägel på den kulinariska scenen i staden. Efter denna imponerande era har han fortsatt sin gastronomiska resa och arbetat utomlands på den prestigefyllda femstjärniga restaurangen EQ.

Den 10 maj 2014 gästade han oss i Ljungskile och bjöd på denna välkomponerade meny.

Meny

‍Halstrad pilgrimsmussla med krassesallad, vitt soyaskum och gelé på vild yuzo

Sotad burfångad havskräfta med ekskivling och salladslök, samt buljong smaksatt med katsoubushivinäger

Vitsparrisstekt hälleflundra med varm grönsparrismajonnäs och färsk wasabi

Kryddstekt ankbröst med grönärtspuré, sallad på ärtor samt sauce oriental

Ost från Xavier David, Tourane, AOP fermière med bakade betor samt frukt- och nötbröd

Variationer på rabarber: Terrine, mousse, skum, sorbet och sirop

Kaffegodis: Falskt ägg, hallonmarmelad, citronmacarons

Håll dig uppdaterad om våra nyheter, evenemang, gästspel och mycket mer
Tack! Du prenumererar nu på vår nyhetsbrev.
Hoppsan! Något gick fel, vänligen testa igen.
Genvägar
MenyBoka konferensTakeaway & CateringPresentkort
Om oss
KontaktJobba hos ossVanliga frågorVåra villkor
Generell information
© 2023 LaxbutikenDesign av - Made by Media
Följ oss på sociala medier
Laxbutiken Ljungskile
Laxbutiken Heberg