Som medarbetare i vårt kök/skivavdelning är dina huvudsakliga arbetsuppgifter skiva och stycka lax, produktion av våra laxprodukter, beställa fisk, planera produktion, ha koll på bokningar och beställningar. Kommunicera med köket så att allt finns och ser bra ut när det lämnar luckan eller går ut i butiken, ansvara för städlistor och att datumrutiner följs mm.
Beroende på arbetsbelastning varierar arbetet mellan skiven samt kall- och varmkök.
Vanligaste arbetstiden är 8:45-19.15 men här kan dagen ibland börja redan kl. 06:00
Start och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.
Du är en noggrann och effektiv lagspelare som gillar att jobba med service och människor. Tidigare arbetserfarenhet av att skiva lax är inget krav, vi lär dig allt du behöver på plats men erfarenhet av att arbeta i kök är meriterande. Du är ansvarsfull, positiv och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter samt bibehåller lugnet i högt tempo.
Inga tidigare erfarenheter krävs, men tidigare erfarenheter av att jobba i kök är meriterande.
Upplärning sker på plats.
Lönenligt kollektivavtal HRF
Skattepliktigkostförmån - lunch och fika
Friskvårdsbidrag
Kontaktperson:
SofieWigbring Platschef
sofie@laxbutiken.se
Fiskberedare/skivare