Jobba hos ossLJUNGSKILE


KÖKSMÄSTARE

Laxbutiken Ljungskile ligger vackert beläget vid havsviken i Ljungskile och består av butik och restaurang med för närvarande 170 sittplatser inne och ytterligare 100 platser ute samt ett glasscafé som är öppet sommartid. Vi har sedan 2003 vuxit till ett populärt besöksmål för både vägresenärer och den lokala befolkningen och vi jobbar ständigt med att både behålla och utveckla våra klassiker och att förnya oss, växa och förbättra. Våra ambitioner är att alltid servera god vällagad mat på ett trevligt sätt i fräscha lokaler, och det är lika viktigt för oss att vår personal trivs som att våra gäster gör det.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som kock och trivs med att leda och inspirera andra. Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen att planera, instruera och leda arbetet för varmkök, kallskänk och fiskberedningsavdelningen, att vara med i den dagliga produktionen och servicen, egenkontroll, kvalitetskontroll och varubeställningar.

Du kommer även ingå i ledningsgruppen för Laxbutikerna (Heberg och Ljungskile) vars främsta syfte är att tillsammans förbättra, utveckla och synkronisera maträtter, produkter och servicerutiner.


Tjänsten är på 100%  mest dagtid ( våra öppettider är 10:00 - 19:00 alla dagar). 6 månader provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

 

Välkommen med personligt brev och CV till: ansokan_ljungskile@laxbutiken.se 
För eventuella frågor angående tjänsten, ring gärna Sofie Wigbring, platschef: 0522-208 10.

HEBERG


VAKTMÄSTARE

Vi söker dig som är händig, tycker om ett omväxlande jobb, är flexibel, pålitlig och har blick för vad som behöver göras. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat uppackning av varor och iordningställande av varor i emballage- och kylrum,  gräsklippning och diverse enklare trädgårdsskötsel, viss snöskottning och sandning, skötsel och enklare underhåll av byggnader och uteserveringar, diverse snickeri- och måleriarbeten , reparationer, möblering av konferenslokaler, skötsel av lastgård och soprum. B-körkort är ett krav.

 

Tjänsten är på 75% må-fr, 6 mån provanställning och lön enligt överenskommelse. Tillträde omgående.

 

Välkommen med din ansökan till: ansokan_heberg@laxbutiken.se
SERVIS / KONFERENSVÄRD


Vi söker dig som är serviceminded, glad och trevlig och har jobbat med kundservice innan, gärna inom restaurang/konferens. Du tycker om att arbeta noggrannt och organiserat och har inga problem med att jobba helger och kvällar.


Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att servera och expediera i självserveringen, buffématsalen och butiksdelen samt att vara behjälplig i vår konferensavdelning med att duka upp, serva och servera våra konferensgäster.


Vi söker 2 personer på 75 - 100% med tillträde i augusti. Varierande arbetstider.

 

Välkommen med din ansökan till: ansokan_heberg@laxbutiken.se

 

LAXBUTIKEN I HEBERG

Laxbutiken Heberg AB
E6, avfart 49
311 96 Heberg

Tel: 0346-511 10
heberg@laxbutiken.se
bokning@laxbutiken.se
Öppet alla dagar, 10-19

LAXBUTIKEN I LJUNGSKILE

Laxbutiken Ljungskile AB
E6, avfart 93
459 93 Ljungskile

Tel: 0522-208 10
ljungskile@laxbutiken.se
Öppet alla dagar, 10-19
Kreera web&design