Jobba hos oss


Marknadskommunikatör till Laxbutiken


Dina arbetsuppgifter:
Är du en idéspruta som vill driva vår digitala utveckling? Vill du hjälpa oss att uttrycka vilka vi är och förmedla rätt känsla till våra kunder? Vill du bidra till vår fortsatta framgång och vara med och utveckla långsiktiga relationer med våra befintliga och potentiella kunder?

Hos oss får du en viktig roll att utveckla och driva arbetet med vår marknadskommunikation för våra olika varumärken. Eftersom tjänsten är ny erbjuder vi dig stor kreativ frihet och goda möjligheter att utveckla tjänstens innehåll. Du känner dig trygg med att ansvara för hela produktionskedjan från att ta fram grafisk design till trycksaker och digitalt material, formulera säljande texter i olika sammanhang och sköta all fotografering till vårt marknadsmaterial. En viktig uppgift för dig blir att kommunicera på sociala medier och uppdatera materialet på våra hemsidor. Du kommer också att ta fram förslag på kampanjer och tävlingar som tilltalar våra målgrupper, ta fram event- och mässmaterial samt ansvara för skyltningen i våra lokaler.

 

Din placering blir på vårt huvudkontor i Heberg, men någon dag per vecka besöker du någon av våra övriga anläggningar i Ljungskile, Kungsbacka eller Kivik för att fånga upp vad som händer på plats och ta aktuella fotografier till våra olika hemsidor. Det är viktigt för oss att alla i personalen får synas, känna sig delaktiga och vara stolta över sin insats. Det är också viktigt att hela tiden ligga steget före och ha fokus på kommande säsong.

 

Din profil:
Vi söker dig som har någon utbildning inom marknadsföring, formgivning och/eller kommunikation och några års erfarenhet av en liknande tjänst. Du är en van användare av sociala medier, är intresserad av fotografering och har en god känsla för färg och form. Du har god datavana och erfarenhet från något designprogram. Vi använder Adobe’s Indesign och Illustrator. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning, likaså B-körkort. 

 

För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på ett sätt som väcker intresse. Som person är du kreativ, social och säljande. Du är van vid en självständig roll där du planerar ditt arbete, har ett eget driv, arbetar efter deadlines och följer upp dina aktiviteter. Samtidigt har du ett öppet och prestigelöst förhållningssätt och är villig att bolla idéer med oss. Genom ett professionellt och strukturerat arbetssätt skapar du ett förtroende hos våra kunder som borgar för långsiktiga relationer.

 

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb där du får stor frihet att lägga upp ditt arbete, flexibla arbetstider och fri kost. Vi sitter i fräscha lokaler i Heberg strax söder om Falkenberg. Du kommer att ingå i ett glatt och ungt team med ett nära samarbete och ett öppet arbetsklimat.

 

Sista ansökningsdag: Välkommen att söka tjänsten senast 26 november 2017.
Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Laxbutiken Heberg AB. Tillträde enligt överenskommelse.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224.

 

Om OneParterGroup:
OnePartnerGroup, Sveriges ”lokalaste” rekrytering och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

 

LAXBUTIKEN I HEBERG

Laxbutiken Heberg AB
E6, avfart 49
311 96 Heberg

Tel: 0346-511 10
heberg@laxbutiken.se
bokning@laxbutiken.se
Öppet alla dagar, 10-19

LAXBUTIKEN I LJUNGSKILE

Laxbutiken Ljungskile AB
E6, avfart 93
459 93 Ljungskile

Tel: 0522-208 10
ljungskile@laxbutiken.se
Öppet alla dagar, 10-19
Kreera web&design