• Jobba hos oss

HEBERG

Laxbutiken i Heberg AB är ett familjeföretag som består av restaurang och delikatessbutik där vi har allt från färsk lax till färdiga rätter, laxdelikatesser, desserter och bufféer. Vi ingår i det växande moderbolaget Lagnell Group AB. Där ingår även Laxbutiken i Ljungskile, Lilla Laxen i Kungsbacka och Buhres Fisk i Kivik. Vi har ca 600 sittplatser med självservering, tio konferensrum (2-120 p) samt fest-& buffématsalar. Under vår och sommar öppnar vi även ett välbesökt glasscafé. Vi har öppet varje dag mellan kl. 10:00 och 19:00. Vår ambition är att servera god mat på ett trevligt sätt i en skön miljö.

SOUSCHEF


Vi söker dig med ett stort intresse för mat och service och som trivs med att jobba med hela kedjan av arbetsuppgifter som hör till rollen. Allt från varuuppackning och mise en place till matlagning, egenkontroll, arbetsrutiner, upplärning och ledarskap.


Arbetsuppgifterna består av arbetsledning för ca 3-12 personer per dag beroende på säsong, att delegera och vara delaktig i den dagliga produktionen och servicen. Kvalitetskontroll av råvaror, produkter och upplägg, egenkontroll, varubeställningar och upplärning av säsongsanställda. Att planera och ligga steget före vad gäller beställningar, bokningar och övrig mise en place ser vi också som en självklarhet. Vi jobbar ständigt med att utveckla rätter och produkter och uppmuntrar till att vara delaktig och kreativ i utvecklingen av restaurangmenyer, delikatess- och take away-sortiment. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen för Laxbutiken i Heberg som träffas en gång i veckan och utvärderar, planerar och utvecklar produkter, arbets- och servicerutiner.


Tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. 3/5- schema, varannan helg. Vanligaste arbetstiden är 8:45-19:15.


Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår köksmästare Mikael Bodén, tel 0346-511 10 eller mikael@laxbutiken.se. Sista ansökningsdag för tjänsten är 12 april. Ansökan skickas till ansokan_heberg@laxbutiken.se. Märk din ansökan: Souschef


KALLSKÄNKA
Allmän Visstidsanställning april - augusti

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt härliga köksteam! Som medarbetare i vårt kök ingår du i en grupp på 6-15 personer beroende på årstid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att lägga tallrikar, förbereda för vår restaurang, buffématsal och konferenser samt produktion av våra laxprodukter till restaurang och delikatessdisk. Till viss del kundservice såsom mottagning av kundbeställningar via telefon, men även vanligt förekommande sysslor som förberedelser och städ. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är ansvarsfull, positiv, trevlig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör vara stresstålig och kunna arbeta med bibehållet lugn även när tempot är intensivt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och jobbar rent och snyggt. Att passa arbetstider och att följa tilldelade arbetsuppgifter och instruktioner är självklart för dig. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och gärna arbetsledning är meriterande, men inget krav. Du ska trivas i restaurangmiljö och gilla att jobba med service och människor.

 

Anställningens omfattning enligt överenskommelse 70-80 %. Arbetstider avser dagtid och varannan helg. Vanligaste arbetstiden är kl 8:45-19:15.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår köksmästare Mikael Bodén, tel 0346-511 10 eller mikael@laxbutiken.se. Sista ansökningsdag för tjänsten är 31 mars. Ansökan skickas till ansokan_heberg@laxbutiken.se. Märk din ansökan: Kallskänka.

VÅR- OCH SOMMARJOBB | DISKARE


Vi söker nu köksbiträde med disk som huvudsyssla, men andra vanligt förekommande sysslor är förberedelser i produktionen till restaurang, delikatessbutik och städ.

Vi ser gärna att du är glad och trevlig, ansvarsfull och stresstålig, tycker om att arbeta noggrant och effektivt. Du har inte något emot att jobba långa dagar, helgdagar och stundtals under stress. Du gillar att arbeta tillsammans med andra. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår köksmästare Mikael Bodén, tel 0346-511 10 eller mikael@laxbutiken.se. Anställning sker löpande. Ansökan skickas till ansokan_heberg@laxbutiken.se. Märk din ansökan: Diskare.

 

VÅR- OCH SOMMARJOBB | KÖKSBITRÄDE KALLKÖK

Vi söker nu nya medarbetare till vårt härliga köksteam inför vår- och sommarsäsongen (april- augusti) 2019 med chans till förlängning. Som medarbetare i vårt kök är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att lägga tallrikar och göra andra förberedelser till vår restaurang, buffématsal, konferenser. samt produktion av våra laxprodukter till restaurang och delikatessbutik. Arbetet varierar mellan kall- och varmkök beroende arbetsbelastning på respektive avdelning. Andra vanligt förekommande sysslor är förberedelser och städ. Vill du veta mer om arbetsuppgifterna kontakta vår köksmästare Mikael.

Vi ser gärna att du är matintresserad och serviceminded, glad och trevlig. Du är ansvarsfull och stresstålig, tycker om att arbeta noggrant och effektivt. Du har inte har något emot att jobba långa dagar, helgdagar och stundtals under stress. Du gillar att arbeta tillsammans med andra. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav.

Arbetstid dagtid och varannan helg, 75-100 %. Vanligaste arbetstiden är kl 8:45-19:15.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår köksmästare Mikael Bodén, tel 0346-511 10 eller mikael@laxbutiken.se. Anställning sker löpande. Ansökan skickas till ansokan_heberg@laxbutiken.se. Märk din ansökan: Köksbiträde kallkökLJUNGSKILE

Laxbutiken i Ljungskile är en av fyra restauranger som drivs och ägs av familjen Lagnell sedan 1986. Laxbutiken i Ljungskile startades 2003 och ligger längs motorvägen med vacker utsikt över havsviken. Restaurangen består av 170 sittplatser inne och 100 sittplatser på uteserveringen. Vi har även ett glasscafé i anslutning till restaurangen som är öppet under sommarhalvåret.

Vi har inga lediga tjänster på Laxbutiken i Ljungskile just nu.

LAXBUTIKEN I HEBERG

Laxbutiken Heberg AB
E6, avfart 49
311 96 Heberg

Tel: 0346-511 10
heberg@laxbutiken.se
bokning@laxbutiken.se
Öppet alla dagar, 10-19

LAXBUTIKEN I LJUNGSKILE

Laxbutiken Ljungskile AB
E6, avfart 93
459 93 Ljungskile

Tel: 0522-208 10
ljungskile@laxbutiken.se
Öppet alla dagar, 10-19
Kreera web&design