Karin Andersson - Heberg

gästspelade den 18 maj 2019
Plats: Laxbutiken i Heberg

Karin Andersson från evigt fullbokade TOSO gästar oss för en helt unik kväll i den halländska myllan. Den panasiatiska restaurangen är en av Göteborgs absolut hetaste. Vill ni uppleva hennes moderna och samtidigt tidlösa ”sharing meny” och en spännande TOSO-atmosfär i Heberg så boka redan idag. Antalet platser är begränsat.  


MENY (se nedan)

För en komplett bokning, uppge Namn, Antal personer och Telefonnummer samt ev. typ av dryckespaket. Maila på bokning@laxbutiken.se eller ring 0346-511 10.

 

Karin Andersson är ett känt ansikte för många. Hon har varit finalist i Årets kock, startat och drivit restaurang i Brasilien och ett flertal i Sverige, arbetat som tv-kock och programledare. Hon har synts i bland annat Kockarnas Kamp, TV4 Nyhetsmorgons Köket och Grillmästarna. Idag är Karin kökschef på restaurang TOSO på Götaplatsen i Göteborg. Kärleken till det asiatiska köket uppstod när hon i matmeckat New York under tre månader jobbade på tolv restauranger för att hämta inspiration. Passionen för den panasiatiska maten kännetecknar maten hon lagar och är TOSOs signum.

Meny


Kontakt

LAXBUTIKEN I HEBERG

Laxbutiken Heberg AB
E6, avfart 49
311 96 Heberg

Tel: 0346-511 10
heberg@laxbutiken.se
bokning@laxbutiken.se
Öppet alla dagar, 10-19

LAXBUTIKEN I LJUNGSKILE

Laxbutiken Ljungskile AB
E6, avfart 93
459 93 Ljungskile

Tel: 0522-208 10
ljungskile@laxbutiken.se
Öppet alla dagar, 10-19
Kreera web&design