
Vi ordnar maten och för er är det bara att värma, garnera och servera.
Instruktioner om tillagning medföljer.
Förrätt
Hummercheesecake på kavringsbotten, toppad med löjrom och färska örter
Varmrätt
Lax Provençale med grillad grön sparris, skummig champagnesås och ugnsbakade cocktailtomater. Serveras med potatiskaka smaksatt med parmesanost
Eller
Oxfilé Provençale med grillad grön sparris, rödvinssås och ugnsbakade cocktailtomater. Serveras med potatiskaka smaksatt med parmesanost
Dessert
Chokladvariation på mörk och vit choklad, toppad med passionscrème och krispig crumble
Pris - 495 kr/pers
Tillagningsanvisningar och vintips
Mingel, förrätt, buffé eller huvudrätt – bjud på laxiga delikatesser till nyårsfesten!
Den 29 – 31 december erbjuder vi 4 för 3 på ett urval av våra delikatesser

Sojamarinerad lax | Sparrisklämma | Minicheesecake | Confiterad lax | Pepparlax | Varmrökt laxröra i friterad potatis | Gravad laxrulle | Nouc-mam gravad lax | Kallrökt Norirulle | Saltbakad beta
Våra bufféer och festfat gör nyårsfirandet både enkelt och festligt, allt är färdigt att ställa fram.
Välj bland flera alternativ – från klassiska laxfat till bufféer med lite av varje och vår läckra laxcheesecaketårta.
